brisače za fitness

Kakšne bi morale biti dobre brisače?

Brisače so nekaj, kar potrebujemo prav vsak dan. Z njimi se rokujemo že zgodaj zjutraj, večkrat čez dan in tik preden odidemo spat. Na sploh pa bi morali takšni izdelki biti čim bolj kakovostni – mehki, vpojni, barvno obstojni, preprosti za pranje. Pri nakupu brisač je treba predvsem upoštevati, da imajo kakovostnejše praviloma višjo gramaturo; to pomeni od 500 gramov na kvadratni meter. Takšna lastnost namreč omogoča, da so brisače dovolj mehke pa tudi vpojne, obenem pa so tudi bolj vzdržljive.

Za izgubo mehkobe pri brisači je pogosto krivo napačno vzdrževanje. Brisač praviloma sploh ne bi smeli sušiti v sušilnem stroju. Zaradi precej visoke toplote namreč sčasoma izgubijo svojo mehkobo. Pametneje jih je torej sušiti na zraku.

Brisače za najrazličnejše namene

Ko je govora o brisačah, seveda najprej pomislimo na tiste iz kopalnice, ki jih uporabljamo po umivanju oziroma tuširanju. Sicer pa poznamo še na primer brisače za plažo, brisače za fitness, brisače za promocijske namene in še bi lahko naštevali.

Obstaja veliko različno-namenskih brisač. Oglejte si kakšne so najboljše brisače za fitness.

Za brisače za plažo je denimo značilno, da so v primerjavi s klasičnimi kopalniškimi brisačami precej večje, navadno tudi bolj pisane. Tudi zanje mora veljati, da so dovolj mehke ter vpojne in da jih moramo primerno vzdrževati.

Promocijske brisače

Ker so brisače tako zelo uporaben material, se pogosto dajejo tudi kot promocijska darila. Takšna vrsta brisač pa ima še nek dodatek. Na njej je natisnjen vsaj logotip podjetja, če ne še kaj drugega. Nanje se lahko naredi tudi vezenje. Takšne pa so v primerjavi s potiskanimi še bolj privlačne pa tudi bolj obstojne.

velik izbor promocijskih in drugih brisač
Brisače so nekaj, kar potrebujemo prav vsak dan.

Poleg brisač so priljubljen promocijski material še kape, steklenice za vodo, majice. In če tovrstne izdelke damo na isti kupček, ugotovimo, da so lahko prav vsi namenjeni za najrazličnejše športne aktivnosti.

Najbolj priljubljeni kosi promocijskega tekstila

Podjetniki se pri izbiri promo materiala zelo dobro zavedajo, kako priljubljen je promocijski tekstil. Ljudje se takšnega darila še posebej razveselimo, ker je res nadvse uporabno. Če je lepo tudi na pogled in ne samo kakovostno zaradi materialov, pa še toliko bolj.

Brisače so zagotovo eden od najbolj zaželenih kosov tekstila za promocijo. Enako se razveselimo majic, hlač, jaken, kap, puloverjev.

Puloverji s kapuco ali hoodiji

Promocijski tekstil torej vključuje tudi najrazličnejše kose oblačil. Med njimi pa imajo v zadnjih letih prav posebno vrsto puloverji. Ne tisti povsem klasični, temveč takšni, ki jim je dodana še kapuca. Lahko jih poimenujemo pa kako drugače, na primer hoodiji.

V hoodija se radi odenejo tako mladi kot starejši. Gre namreč za zelo nosljiv promocijski tekstil, ki se dobro odreže v vseh situacijah. Pulover s kapuco je dobrodošel tako za prosti čas kot tudi kakšen prav poseben dogodek.

hoodiji, puloverji ali jopice
V hoodija se radi odenejo tako mladi kot starejši.

Prehodne jakne

Precej na vrhu priljubljenosti promocijskega tekstila so uvrščene tudi prehodne jakne. Podjetniki jih ne poklanjajo kar komur koli, temveč navadno tistim, ki so na kakršen koli način zasluženi za njihov uspeh. To so navadno zaposleni, poslovni partnerji, domači pa tudi redne oziroma zveste stranke.

Na voljo so različne prehodne jakne, dobro pa je, da so čim bolj kakovostne in prijetnega izgleda. Ko jih je treba še potisniti, pa je treba dobro razmisliti, na katero mesto dati logotip ali pa kaj drugega.

Kape za različne letne čase

Med top izdelke promocijskega tekstila se uvrščajo tudi kape – takšne in drugačne. Lahko so namenjene za različne čase, skupno vsem pa je to, da jih krasi potisk ali pa vezenje določenega podjetja.

Kape se podarjajo tako malčkom kot tudi starejšim osebam. Za otroke so na primer priljubljene kape s cofki – za fante v modri, za deklice v rdeči ali roza barvi.

velik izbor promocijskega tekstila
Med top izdelke promocijskega tekstila se uvrščajo tudi kape.

Majice s potiskom

Ne nazadnje pa promocijski tekstil vključuje še majice s potiskom. Tudi te so lahko najrazličnejših vrst. Daleč najbolj elegantne so zagotovo polo majice, ki so primerne za oba spola in vse generacije. Sicer pa so odlično darilo lahko tudi povsem navadne klasične majice, ki jih krasi lepo oblikovan potisk ali vezenje.

Seveda ni nujno, da majico s potiskom prejmemo od nekega podjetnika, ker smo pač njegova stranka oziroma kupec. Takšno majico po svoji meri si lahko izdelamo povsem sami. Na spletu lahko najdemo aplikacijo, s katero v samo nekaj korakih zasnujemo edinstveno majico. Naša naloga je izbrati tip majice, velikost, barvni odtenek, motiv oziroma sliko, ki bo majico krasila.

Podobné příspěvky: