Družabna igra za celo družino

Naseljenci otoka Catan so na voljo tudi v različici za otroke, ki se imenuje Catan junior. Ne veste, za kaj gre? Potem vprašajte svoje prijatelje in znance! Vedno več ljudi namreč pozna to izvrstno družabno igro, ki je primerna za zabavo in druženje različnih generacij. Gre namreč za igro, ki je vsakič drugačna, zato jo lahko igramo vedno znova. Primerno za družine z malo manjšimi ali malo večjimi otroki, prijateljske družbe, babice in dedke ter vse ostale, ki imajo radi družabne igre.

Igra, ki se je nikoli ne naveličaš

Za odrasle predstavljajo Naseljenci otoka Catan predvsem zanimivo strateško igro, medtem ko otroci to igro vidijo popolnoma drugače. Igra namreč prebudi njihovo domišljijo in jih odnese na pravo pustolovščino. Različica Catan junior je prilagojena prav njim in v njej otroci postanejo čisto pravi pirati. Z gusarskimi ladjami osvajajo otoke in pri tem urijo svoje sposobnosti načrtovanja in razmišljanja, hkrati pa se neizmerno zabavajo. Zato gre za igro, ki se je otroci nikoli ne naveličajo, v njej pa uživajo tudi starši. Ko otrok enkrat preraste različico Catan junior, pa je čas za igro Naseljenci otoka Catan, pri kateri so pravila nekoliko bolj zapletena.

Naseljenci otoka Catan junior

Otroci in mladostniki obožujejo igranje iger na računalniki. Zelo radi imajo tudi strateške računalniške igre, ki jih tako navdušijo, da kar ne morejo nehati igrati. Naseljenci otoka Catan junior so takšna strateška igra v namizni različici. Idealna igra za druženje s prijatelji in za to, da otroke odvrnemo stran od sedenja pred računalnikom in buljenja v zaslon. Med igranjem namizne igre Naseljenci otoka Catan junior se bodo otroci nasmejali, sprostili in razigrali. Če bodo hoteli zmagati, pa bodo morali tudi veliko razmišljati. 
Na tak način lahko otroci in starši preživijo kvaliteten družinski čas, prav tako pa je igra lahko postane odlična zabava na praznovanju otrokovega rojstnega dne. Namesto kakšnih drugih dejavnosti ali animacije otroku in njegovim prijateljem ponudite igranje igre Catan junior. Primerna je za otroke, starejše od 6 let. Razložite jim pravila, saj jih morda kak otrok še ne pozna, nato pa jih pustite, da igrajo sami. Zagotovo bodo uživali!
Terme za otroke

Plavalni tečaj za malčka v termah

Če se v terme odpravljate sami ali s svojim partnerjem, verjetno pri izbiri paketa ne boste tako zahtevni, kot če bi se na kopanje v bazene z zdravilno vodo odpravili skupaj z otroki. Terme za otroke morajo biti torej posebej prilagojene najmlajšim družinskim članom.

Podobné příspěvky: