Terme za otroke

Plavalni tečaj za malčka v termah

Če se v terme odpravljate sami ali s svojim partnerjem, verjetno pri izbiri paketa ne boste tako zahtevni, kot če bi se na kopanje v bazene z zdravilno vodo odpravili skupaj z otroki. Terme za otroke morajo biti torej posebej prilagojene najmlajšim družinskim članom. Za malčke so na voljo otroški bazeni, ki navadno vključujejo še tobogan. Za vodno zabavo otrok v toplicah lahko poskrbijo še drugi številni pripomočki pa tudi izkušeni animatorji.

Ponudniki paketov v termah torej tudi vaše otroke razveseljujejo z marsičim, kar ni zgolj samo zabavno, temveč tudi koristno. Medtem ko se vaš malček v toplicah udeleži plavalnega tečaja, se vi lahko razvajate v wellnessu.

Raziskovanje okolice term v družbi najmlajših

Morda vašemu malčku v termah ne bo najbolj prijalo kopanje ali udeležba na wellnessu. K sreči so na voljo še druge številne atraktivne dejavnosti, ki se jih lahko udeleži. Med drugih lahko pod okriljem izkušenih in strokovno podkovanih animatorjev in v družbi staršev raziskuje okolico term.

Terme za otroke torej poskrbijo na najrazličnejše možne načine. Še tako zahteven otrok bo na počitnicah v toplicah izjemno užival. 

Terme za otroke
Terme za otroke ponujajo tudi številne aktivnosti na prostem v okolici term

Igre virtualne resničnosti v termah

Otroci naravnost obožujejo igre virtualne resničnosti. Te so na voljo tudi v toplicah. Malčki se bodo lahko sprehodili po posebni sobi doživetij, v kateri se bodo preizkusili v najrazličnejših igrah virtualne resničnosti.

Potopite se v svet virtualne resničnosti, kar med obiskom term

Spoznajo lahko barviti srednji vek, čas, v katerem so živeli grofje Celjski, spoznali bodo ljubezen Friderika in Veronike, lahko odigrajo turnir tenisa, se preizkušajo v različnih športnih igrah. Za piko na i poskrbi vlakec in pobeg iz sobe.

Praznovanje rojstnega dne v Thermani

Thermana Laško velja za odlično počitniško destinacijo, ki razveseljuje mlado in staro. V času dopustovanja v termah lahko za vašega malčka organizirate celo nepozabno praznovanje rojstnega dne. Razveselilo ga bo čofotanje v termalni vodi, spuščanje po toboganu, plavanje v valovih, uživanje v mehurčkih, zabave z animatorji.

Terme za otroke v času praznovanja poskrbijo tudi za razvajanje lačnih želodčkov. Na voljo so najbolj priljubljene otroške jedi. Na razpolago imate dva rojstnodnevna paketa – žurka in mega žur. Ne glede na to, za kateri otroški rojstnodnevni paket v termah se boste odločili, vam ponudnik obljublja nepozabno zabavo. Naj omenimo še skupno fotografiranje in seveda darilo za malega slavljenca.

Otroški wellness v termah

Če mislite, da je wellness namenjen samo odraslim osebam se motite. V storitvah wellnessa lahko uživajo tudi najmlajši družinski člani. Tega se dobro zavedajo tudi ponudniki storitev v Thermani Laško, zato je tam na voljo tudi otroški wellness.

Thermana Laško so odlične terme za družinske počitnice

Wellness za otroke poskrbi, da se malčki dobro sprostijo in obenem še razvajajo. Za njih so na voljo posebni tretmaji in nega. Med drugim vam ponujajo na primer princeskine manikure, nega obraza, čokoladna masaža. Otroški wellness je namenjen otrokom, ki so stari od pet do trinajst let.

Wellness tretmaji in nega za otroke

Dejstvo je, da tudi otroci po napornih aktivnostih v šoli in športu potrebujejo čas za razvajanje in sproščanje. V toplicah so zato zanje pripravili otroški wellness, ki vključuje številne zelo atraktivne storitve. Na voljo je razvajanje za male princeske in prince.

Še posebej je za otroke priljubljena čokoladna masaža, ki ne razočara še tako zahtevnega otroka ali pa najstnika. Vonj čokolade jih popelje v svet čokoladnih užitkov, njihovo mlado kožo pa zelo učinkovito neguje ekstrakt kakava.

Wellness za otroka v toplicah za uspešnejše šolsko leto

Wellness na sploh vključuje skrb za čim boljše počutje – tako telesno kot tudi psihično. Na voljo je tudi otroški wellness, ki lahko poskrbi za odlično počutje malčkov in nekoliko starejših otrok. Z njegovo pomočjo lahko precej bolj sproščeno na primer vkorakajo v novo šolsko leto.

Prav je, da starši svojim otrokom omogočijo razvajanje in sproščanje v wellnessu. To jim lahko najlaže omogočijo v termah, kjer lahko tudi odrasli v času, ko se njihovi otroci razvajajo, tudi sami privoščijo kakšno masažo ali pa kaj drugega.

Za poletne počitnice v terme

Čeprav v toplice zaradi prijetno tople termalne vode najraje zahajamo pozimi oziroma v hladnejšem letnem času, so lahko odlična izbira tudi poleti v času šolskih počitnic. Tedaj se lahko z otroki lahko odpravite uživat v bazene z zdravilno vodo, privoščite pa si lahko še druge zelo privlačne storitve.

Za malčke je na voljo otroški wellness. Če se boste z njimi tik pred začetkom novega šolskega leta odpeljali v toplice in jim tam privoščili razvajanje in sproščanje v wellnessu, bodo v šolsko leto zakorakali precej bolj samozavestno.

Podobné příspěvky: