superMAMI

Supermami je tista, ki si zvečer, ko otroci zaspijo, želi prebrati dobro knjigo, si privoščiti sproščujočo kopel in partnerju do potankosti opisati, kaj vse se ji je ta dan zgodilo. Ste se našli v tem opisu? Potem ste tudi vi supermami! Če je tako, boste revijo superMAMI prav gotovo z veseljem brale!

NEKAJ IZ VSEBINE:

Predstavljamo vam super mami – v intervjuju z znano mamo boste izvedele, da je tudi ona morda težko rodila, imela težave pri dojenju, da pogreša partnerja, ki je veliko odsoten in da ji veliko pomaga prav njena mama.
 

Zgodba o življenju vam bo povedala vse tiste skrite, a zato nič manj pomembne zgodbe o družinah, ki so na nek način posebne. Predstavljamo vam družine z več otroki, družine s trojčki, tiste, ki so bile pred težkimi življenjskimi odločitvami …, vse z namenom, da bi se v njih našle tudi same.
 

V rubriki Naši sončki boste lahko prebrale vse o negi, razvoju in vzgoji otrok, prebirale boste lahko zdravstvene nasvete o zdravju otrok in mamic, nasvete strokovnjakov iz zdravstvenega in psihološkega področja, ne manjka pa tudi nasvetov za kreativno preživljanje prostega časa. V rubriki bomo predstavljali tudi slovenske porodnišnice, v vsaki številki pa se lahko poučite tudi o starševskih pravicah.
 

Rubrika Imejmo se rade je namenjena vam, drage mamice. Rubrika vsebuje zdravstvene nasvete, pouči vas o pravilni negi obraza in ličenju, z nasveti o telovadbi vas spodbuja k aktivnemu življenju, ne manjka pa tudi modnih nasvetov. Našle boste podjetniški in karierni kotiček ter kotičke za ustvarjanje, vrtnarjenje in kuhanje.
 

V rubriki Prosti čas lahko preberete naše nasvete kam z družino, v numerološkem kotičku mesečne napovedi, predstavljamo vam zanimive knjige, svoje sive celice pa lahko razmigate v nagradni križanki.
 

Predstavljamo vam naše super mamice:

igralka Nina Ivanič: mama Lukca in Mihca. Intervju!

Pošljite nam svojo zgodbo na urednistvo@superMAMI.si in se vpišite med naše superMAME! Prispevki bodo nagrajeni.
 

Prelistajte naše superMAMI!

superMAMI maj 08
superMAMI april 08
superMAMI marec 08
superMAMI februar 08
 

Vam je revija superMAMI všeč? Najdete v njej koristne informacije?
Na revijo se lahko naročite tukaj.

Podobné příspěvky: